

Master Facilities Committee Meeting Wednesday, October 21, 2015

Agenda

•	 Welcome Time Extension What about the Secondary Level? 	4:45 – 4:50 PM (5 minutes)
•	 Priorities for Building Improvements Processing from Committee Input Committee Table Work (Statement) 	4:50 – 5:10 PM (20 minutes)
•	Funding 101 • Construction Cost Options	5:10 – 5:20 PM (10 minutes)
•	Guiding Principles for Facility Planning o Elementary	5:20 – 5:25 PM (5 minutes)
•	Harcourt Discussion	5:25 – 5:45 PM (20 minutes)
•	Consensus Process	5:45 – 5:55 PM (10 minutes)
•	Q & A o Exit Ticket	5:55 – 6:00 PM (5 minutes)